A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

  Відкритий турнір з настільного тенісу

Дата: 16.04.2024 11:00
Кількість переглядів: 36

12 квітня 2024 року в Кривоколінському ліцеї відбувся відкритий турнір з настільногоФото без опису тенісу, приурочений пам’яті Воїнів-захисників, земляків, загиблих внаслідок російсько-Української війни. Учні ліцею підготували чудові художні номери, в яких висловили вдячність всім воїнам ЗСУ, що захищали і продовжують захищати нашу землю.

Більше 4 годин тривали захоплюючі спортивні змагання. Всі учасники показали високу майстерність. Переможцем турніру серед дорослих став Олег Тетервак, другим - Григорій Гаврилюк, а третім - Станіслав Костюречко. У змаганнях серед дітей перше місце зайняв Ілля Довжук, друге - Артем Реньгач, а третє - Анастасія Синчукова. У парних змаганнях перемогу здобула пара Олександр Пономаренко та Віталій Костюречко, другу сходинку посіла пара Станіслав Костюречко та Олег Тетервак, а третіми стали Андрій Савченко та Григорій Гаврилюк.

Усі команди та переможці турніру були нагороджені кубками, медалями та грамотами Тальнівської міської ради, відділу освіти, молоді та спорту та КЗ "ЦФЗН “Спорт для всіх” та молодіжний центр “ТМР”. Особлива подяка директору та колективу Кривоколінського ліцею за організацію та проведення турніру.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора