A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ РАДИ ОБОРОНИ ТАЛЬНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 16.04.2024 15:24
Кількість переглядів: 23

Василь Сідько, міський голова, очолив чергове засідання Ради оборони, в якому взяли участь: правоохоронці,Фото без опису представники виконавчих органів міської ради, керівники громадських об’єднань сільгоспвиробників та інші запрошені.

На засіданні було розглянуто та позитивно вирішено питання підтримки наших захисників та Збройних Сил України. Зокрема, обговорювалися листи від військових частин про надання їм військової допомоги. Для Тальнівської міської ради забезпечення Сил оборони України є щоденним і невід'ємним пріоритетом.

Зокрема на засіданні вирішили придбати для військових частин:

📍Безпілотний літальний апарат «МАРА-2П» у комплекті з модулем цільового спорядження з аерофотокамерою та оглядовою відеокамерою, акумуляторною батареєю.

📍Квадрокоптердрон DJI Mavic 3E Enterprise – 2 шт.

📍Квадрокоптердрон DJI Mavic 3Т – 2 шт.

📍Квадрокоптер DJI Mavic 3T Thermal – 2 шт.

FPV дрони – 2 шт.

📍Портативний пристрій радіоелектронної боротьби HYMO S (700 – 1020) з дистанційним керуванням та можливістю підключення зовнішньої АКБ – 1 шт.

Це засідання підкреслило важливість координації та співпраці між різними відомствами та службами для забезпечення безпеки та захисту громади в умовах сучасних викликів та загроз.

Усі закупівлі відповідного обладнання для захисників відбуваються відповідно до тендерних процедур, через систему «Прозорро», з подальшою передачею до військових частин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора