A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Важлива зустріч

Дата: 17.04.2024 14:14
Кількість переглядів: 44

12 квітня 2024 року в залі засідань Тальнівської міської ради відбулася важлива зустріч.Фото без опису Міський голова Василь Сідько зібрав керівників підприємств та фізичних осіб-підприємців Тальнівської міської територіальної громади, щоб обговорити низку актуальних питань.

Першим пунктом порядку денного було встановлення розмірів ставок місцевих податків та зборів. Очільник громади наголосив на важливості цього питання для стабільного розвитку економіки громади.

Далі обговорювалася стан заборгованості по сплаті податків та зборів. Міський голова закликав підприємців вчасно сплачувати податки, щоб уникнути непотрібних штрафів та санкцій.

Третім пунктом порядку денного було надання допомоги для підрозділів Збройних Сил України. Василь Сідько висловив вдячність всім, хто вже допомагає нашим військовим, і закликав інших долучитися до цієї важливої справи.

Обговорили учасники зібрання наступні питання:

  дотримання Правил благоустрою на території населених пунктів Тальнівської міської територіальної громади;

дотримання Закону України “Про управління відходами” на території громади;

діяльність в межах територій, які відносяться до природно-заповідного фонду у Тальнівській міській територіальній громаді.

На завершення Василь Сідько підкреслив, що такі зустрічі дуже важливі для вирішення актуальних проблем життєдіяльності громади. Він висловив надію на продуктивну співпрацю з місцевими підприємцями і в майбутньому.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора