A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відмовимося від штучних квітів.

Дата: 19.04.2024 11:58
Кількість переглядів: 26

Напередодні Великодніх свят, ми відвідуємо могили наших рідних, щоб привести там порядок і помолитися.Фото без опису Вшанування пам’яті померлих - це обов’язок кожного, хто поважає свій рід і свою історію. Однак, прибираючи місця поховання, багато людей прикрашають їх штучними квітами, чим роблять серйозну помилку…

Від незапам’ятних часів для нашого народу головним символом християнської релігії був хрест, який символізує спасіння і воскресіння людини. Пластикова квітка або вінок не мають нічого спільного з проявом християнської віри.

Також варто зазначити, що матеріали, з яких виготовлені штучні букети, шкідливі для здоров’я. Адже це полімерні матеріали, які мають довгий період розкладу, а їх утилізація негативно впливає на імунітет, посилює негативний вплив хронічних захворювань та сприяє утворенню ракових клітин.

Тому ми звертаємося до кожного свідомого мешканця нашої громади з проханням відмовитися від пластикової ритуальної продукції, яка є лише відголоском минулого. Ми просимо вас не використовувати штучні квіти, вінки, корзини та інші ритуальні товари, виготовлені з пластику, на цвинтарях нашої громади.

Закликаємо місцевих підприємців відмовитись від продажу штучних квітів з метою збереження екології.

Дякуємо за розуміння!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора