A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Про головне за тиждень

Дата: 19.04.2024 14:16
Кількість переглядів: 23

Під головуванням міського голови Василя Сідька, відбулося чергове засідання виконавчого комітету ТМР. ЧлениФото без опису виконавчого комітету розглянули та погодили ряд проектів рішень у соціальній, освітній, комунальній сферах громади.

✅ Міський голова очолив засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати, зайнятості населення, ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати, та забезпечення повноти і сплати податків

✅ В ході зустрічі з керівниками підприємств та фізичними особами-підприємцями Тальнівської МТГ, обговорили низку актуальних питань.

✅На засіданні Ради оборони було розглянуто та позитивно вирішено питання підтримки наших захисників та Збройних Сил України.

✅Міський голова провів особистий прийом громадян.

✅ТМР анонсувала про проведення 24 квітня о 10:00 год. у залі засідань міської ради 56 чергової сесії.

✅ Перше засідання Координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми відбулося під головуванням Юрія Свідерського, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови координаційної ради.

🔵 Комунальні підприємства ТМР

✅у Тальнівському Палаці встановили нову охоронну дошку у зв’язку із включенням його до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.

✅ Працівники КП “Тальне-Сервіс” активно працюють в рамках місячника з благоустрою. Активно займаються прибиранням доріг, тротуарів, засмічених територій, парків, скверів та інших місць.

✅У Тальному на кладовищі на Алеї Слави працівники КП «Тальне-Сервіс» висадили 36 саджанців туй старград, 6 туй шаровидних, 5 саджанців ялівцю голубого та 6 ялівцю шаровидного.

✅КП «Водоканал» працює над забезпеченням послуг з водопостачання та водовідведення жителям громади.

🔲Відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я Тальнівської міської ради

✅ Волонтери Червоного Хреста з міста Звенигородка привезли та видали гуманітарні набори для внутрішньо-переміщених осіб, що проживають на території нашої громади.

✅Продовжується видача гуманітарної допомоги новоприбулим ВПО.

🟠Відділ освіти

✅Наші освітяни долучилися до участі в обласній виставці „Нова українська школа Черкащини“.

🔲Кривоколінський ліцей

✅Відбувся відкритий турнір з настільного тенісу, приурочений пам’яті Воїнів-захисників, земляків, загиблих внаслідок російсько-Української війни.

🔳ЗДО № 8 „Казка“

✅На базі дошкільного закладу відбувся сихологічний практикум „Основи стабілізації психологічного стану в критичних ситуаціях“.

🔲 КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників

✅Дякуємо спеціалістам установи за участь у вебінарі «Мовленнєва компетентність у площині оволодіння дитиною основами грамоти, Всеукраїнській Інтернет -конференції „Освітні інструменти сучасного вчителя: інтернет ресурси“ та вебінарі „Формувальне оцінювання у 5-7 класах НУШ: принципи наступності“.

🔳Тальнівський музей історії

✅ Працівники музею здійснюють організацію освітніх екскурсій:

проведення групових, індивідуальних оглядових та тематичних екскурсій.

🔳Тальнівська центральна бібліотека

✅ Відбулось засідання молодіжного клубу «Гармонія» «Світ професій: від мрії до покликання» (діалоги з правознавцем). Молодці!

✅Тематичну виставку «Чорнобиль – скорбота памяті людської» підготували до річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

🔘Сільські клубні заклади

✅ В Папужинському СБК відбувся конкурс дитячого малюнка до Дня навколишнього середовища.

✅В неділю 21 квітня в Легедзинському СБК - волонтерські Годенки. Запрошуємо долучитися!

🔲КЗ «Тальнівський будинок культури» корпус № 1

✅Вдячність працівникам закладу за сприяння в організації проведення вистави Сучасного театру «Конотопська відьма». Вистава відбудеться в неділю 21квітня о 18:00 в будинку культури. Приходьте на перегляд вистави!

🔴Спорт

🔲Спортивний зал Тальянківського аграрного коледжу

✅Відбувся турнір з волейболу на кубок В.І. Свича директора Тальянківського технікуму 1969-1980 рр., активіста спортивного руху.

🔘КОК «Співоче поле»

✅ Запрошуємо!

У неділю 27 квітня о 10 годині, на спортивному майданчику «Співоче поле», буде проводитися спортивно – масовий захід «Тато, мама, я - спортивна сім’я» серед родин громади.

✅ Дякуємо всім, хто взяли участь в змаганнях з міні-футболу серед дівчат ЗЗСО та всім, хто підтримував учасників змагань!

🔘Катеринопільська дитячо - юнацька спортивна школа

✅Наші юні любителі футболу взяли участь у зональних змаганнях з футзалу в рамках Всеукраїнського проекту „Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги“. Подальших успіхів!

🔲Спортивний зал Тальнівської ДЮСШ

✅ Відбувся відкритий обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат. Вітаємо учасників та переможців!

🔳 НАСЕЛЕНІ ПУНКТИ ГРОМАДИ

✅ З пекучим болем в останню дорогу свого загиблого земляка

Василя Петровича Руденка провели жителі громади.

✅У Тальнівській громаді продовжується прибирання території. Ця праця приносить відмінні результати. Дякуємо жителям, які допомагають, відгукуються та упорядковують прилеглі території біля своїх будинків і кожному, хто зробив свій внесок у чистоту нашої громади!

✅ НАГАДУЄМО!

Заходи з благоустрою на території громади будуть продовжуватися й надалі. Закликаємо установи, організації, підприємства, а також мешканців громади долучатись, адже живемо на спільній території, тож і турботи в нас спільні!

Всім дякуємо за роботу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора