A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбувся турнір з волейболу на кубок В.І Євича

Дата: 23.04.2024 14:27
Кількість переглядів: 26

Досить напруженим та цікавими був районний турнір з волейболу на кубок В.І Євича, що відбувся 17 квітня уФото без опису спортивній залі Талянківського коледжу.

У змаганнях взяли участь чотири юнацькі команди: Молодецька школа, Рогівська школа, ДЮСШ( Тальне), та Талянківський коледж. Змагання пройшли в теплій, дружній атмосфері. Юнаки мали можливість зустрітися на волейбольному майданчику та показати свою майстерність. Під час змагань усі присутні поринули у коловорот позитивних емоцій, змагальних моментів, вболівання. Юні волейболісти показали гру на високому рівні, кожен прагнув додати якнайбільше для перемоги своєї команди.

В ході напруженої та видовищної спортивної боротьби перше місце зайняли волейболісти Тальнівської спортивної школи , друге місце за командою Талянківського коледжу, трете місце посіла команда Рогівської школи, четверте місце і кубок «За волю до перемоги» здобула команда Молодецької школи. Всі учасники були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Турнір організували та провели викладачі фізичного виховання коледжу Віктор Смілянець, Олена Степова, Борис Смілянець та за підтримки комунального закладу Тальнівської міської ради «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх та молодіжний центр».

Вітаємо призерів кубку та дякуємо за участь і результативну гру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора