A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.04.2024 14:23
Кількість переглядів: 10

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016р. №710 «Про ефективне використання державних коштів» надається обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

1.Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія:

1.1 найменування замовника: Виконавчий комітет Тальнівської міської ради;

1.2.місцезнаходження замовника: 20401,Україна,Черкаська область, Звенигородський район, м. Тальне, вул.Соборна,28;

1.3.ідентифікаційний  код замовника: 04061607;

1.4.категорія замовника: відповідно до п.3 ч.1 ст.2 Закону України «Про публічні закупівлі» (юридичні особи, які є підприємствами, установами, організаціями та їх об’єднання, які забезпечують потреби держави або територіальної громади, якщо  така діяльність не здійснюється на промисловій чи комерційній основі.

2.Назва предмета закупівлі:

-Квадрокоптер DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal) в кількості 7 шт.

-Квадрокоптер DJI Mavic 3 Enterprise в кількості 2 шт.

-Квадрокоптер DJI Mavic 3 Pro RC в кількості 5 шт.

  код  ДК  021:2015: 34710000-7 Вертольоти, літаки, космічні та інші літальні апарати з двигуном.

3. Розмір бюджетного призначення: 1 951 700,00 грн. з ПДВ.

4.Джерело фінансування: кошти місцевого бюджету.

5. Кількісна характеристика  предмета закупівлі : 14 шт.

6.Термін поставки товару: 17.05.2024.

7.Вид процедури закупівлі: Запит  пропозицій постачальників з використанням електронного каталогу (Prozorro Market).

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 1 951 700,00 грн (Один мільйон дев’ятсот п’ятдесят одна тисяча  сімсот гривень 00 коп.). 

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі методом порівняння ринкових цін на підставі пункту 1 розділу III Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки,торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275. Метод порівняння ринкових цін- це метод визначення очікуваної вартості на підставі даних ринку, а саме загальнодоступної відкритої інформації про ціни та інформації з отриманих цінових пропозицій та прайс-листів  на момент вивчення ринку.

8.Підстава для здійснення закупівлі: Закупівля здійснюється з урахуванням Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування (далі – Особливості), затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12.10.22 № 1178. Відповідно до абзацу першого   пункту 10 Особливостей замовники здійснюють закупівлі товарів, вартість яких становить або перевищує 100 тис. гривень, шляхом застосування відкритих торгів у порядку, визначеному цими Особливостями, та/або шляхом використання електронного каталогу.                                                          

9.Обґрунтування технічних характеристик: Інформація про технічні,якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі обумовлена зверненням окремих структурних підрозділів Збройних Сил України в сприянні забезпечення технічної підтримки в спротиві військової агресії російської федерації. Після придбання  Замовником предмет закупівлі буде передано таким структурним підрозділам Збройних Сил України для подальшого використання. Інформацію про найменування та місцезнаходження такого структурного підрозділу Замовник не публікує, так як розголошення такої  інформації під час дії воєнного стану в Україні може нести загрозу національній безпеці.

 

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора