A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Відбулося засідання сесії міської ради

Дата: 24.04.2024 16:10
Кількість переглядів: 47

24 квітня відбулося чергове засідання 56-ї сесії Тальнівської міської ради під головуванням міського голови ВасиляФото без опису Сідька.

Перед початком пленарного засідання депутати міської ради вшанували хвилиною мовчання всіх полеглих воїнів та мирних жителів, що загинули внаслідок російської агресії.

Перед тим, як перейти до розгляду питань порядку денного сесії, міський голова Василь Сідько виконав приємну місію. Він вручив подяку Владиславу Левченку, начальнику- головному архітектору Тальнівської міської територіальної громади, відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва Тальнівської міської ради. Подяка від Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України була за високий професіоналізм та особистий внесок у створення Єдиного державного реєстру адрес України в умовах воєнного стану.

В ході роботи депутати внесли зміни до бюджету Тальнівської МТГ на 2024 рік, які викликані збільшенням дохідної частини бюджету, надходженням міжбюджетних трансфертів, розподілом залишку коштів станом на 01.01.2024 року, та перерозподілом видатків в межах річних кошторисних призначень.

Було внесено зміни до рішень Тальнівської міської ради:

📍Про затвердження персонального складу виконавчого комітету Тальнівської міської ради 8 скликання» зі змінами;

📍Про затвердження Переліків першого та другого типів об’єктів, які належать до комунальної власності Тальнівської міської територіальної громади» (зі змінами);

📍 Про Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету Тальнівської міської ради» зі змінами.

Сесія вирішила надати дозвіл філії «Уманське лісове господарство» Державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України» на спеціальне використання природних ресурсів у межах території об’єкту природно-заповідного фонду України місцевого значення - ландшафтного заказника «Синюський» на 2024 рік.

Розглянуто питання виконання Програми розвитку позашкільної освіти в ТМТГ на 2022-2025 роки у 2023 році.

Внесено зміни до Комплексної Програми з благоустрою території та утримання об’єктів комунальної власності ТМТГ на 2022 - 2024 роки, (зі змінами).

Також в ході засідання були розглянуті майнові та земельні питання.

Ряд питань було розглянуто за пропозиціями депутатських постійних комісій.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора