Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

  Відбувся благодійний ярмарок

Дата: 25.04.2024 11:39
Кількість переглядів: 29

25 квітня 2024 року після урочистої лінійки пам’яті  з нагоди відкриття меморіальноїФото без опису дошки колишнього випускника Тальнівського НВК Олександра Поліщука, Тальнівський навчально-виховний комплекс ЗОШ №1 – гімназія згуртувався задля підтримки ЗСУ.

Вчителі та учні школи запросили жителів і гостей міста на благодійний ярмарок, який проходив за ініціативи пед колективу, учнів та директора школи Ольги Голоти.

 

Про приготування різноманітних виробів для продажу на ярмарці подбали батьки учнів школи. Долучилися до ярмаркування  вчителі і самі вихованці навчального закладу.

Зібрані кошти  будуть використані за призначенням – на потреби воїнів-учнів школи, які нині боронять нашу країну.

 

  • «Наша сила у нашому єднанні! Тож об’єднуймо зусилля заради Перемоги. Допоки ми разом – нас не здолати ворогам!» - прокоментував секретар ради Євгеній Безталанний, дякуючи всім причетним за участь та підтримку доброчинних ініціатив, які відбуваються в Тальнівській громаді.

 

 

Понад два роки українців об'єднує одна мрія – мир. Понад два роки в українців одна ціль – Перемога. І мабуть, нікому не під силу злічити кількість благодійних концертів, ярмарок,  які відбувалися упродовж цього часу. І відбуватимуться надалі з метою якнайшвидшого вигнання ворога з української землі. 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора