Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське відділення ДПІ Звенигородського управління ГУ ДПС у Черкаській області

Правильність декларування облігації внутрішньої державної позики України та операцій з ними

Багато декларантів придбали або мають намір придбати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП), у тому числі й військові. Вони є цінними паперами, а отже інформацію про них необхідно зазначати в декларації. Крім того, відображенню підлягають певні операції з ОВДП та їх результати.

11:46:37 12.04.2024

Право на житлову пільгу мають пенсіонери,  які працювали за певними професіями в сільській місцевості

Скористатись пільгою в розмірі 100 % знижки на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу в межах встановлених норм можуть пенсіонери окремих професій, які працювали в сільській місцевості та продовжують там проживати після виходу на пенсію.

15:33:49 10.04.2024

У Головному управлінні ДПС у Черкаській області працює формат співпраці з бізнесом – Комунікаційна податкова платформа!

Зараз, як ніколи, важливо залишатися на зв’язку. Саме тому податкова служба розширила можливості для комунікацій з громадськістю і бізнес-спільнотою, аби кожен знайшов оптимальний для себе формат діалогу з податківцями. Наша платформа – це відкритий майданчик для спілкування з лідерами думок, представниками асоціацій, професійних об’єднань, які захищають інтереси платників податків. Також ми запрошуємо до участі в роботі платформи народних обранців та членів консультативно-дорадчих й інших допоміжних органів, які представляють позицію громад та мають вплив на впровадження змін до податкового законодавства.

11:12:55 08.04.2024

Щодо оподаткування / звільнення від оподаткування ПДВ операцій з постачання лікарських засобів та медичних виробів

Операції з постачання на митній території України та/або ввезення на митну територію України лікарських засобів підлягають оподаткуванню ПДВ за ставкою податку у розмірі 7 відсотків за умови, що такі лікарські засоби:

11:08:25 04.04.2024

Майже 6,8 млрд грн податків надійшло до бюджетів за перший квартал року від платників Черкащини

За січень-березень 2024 року платники Черкаської області сплатили до бюджетів усіх рівнів 6 765 млн грн податків, зборів та платежів. В.о. начальника Головного управління ДПС у Черкаській області Володимир Жаврід, порівнюючи нинішні показники з аналогічним періодом минулого року, зауважує, що цьогоріч до бюджетів спрямовано на 22,8 %, або на 1 257 млн грн, податків більше.

13:54:32 02.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора