Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

В Тальнівському НВК було проведено громадські слухання про хід реалізації Моделі й Програми інноваційного розвитку освітнього закладу на період до 2020 року

Дата: 23.11.2018 08:31
Кількість переглядів: 503

20 листопада 2018 року в Тальнівському НВК було проведено громадські слухання про хід реалізації Моделі й Програми інноваційного розвитку освітнього закладу на період до 2020 року.
В актовій залі школи зібралися керівники міста і району, депутати Тальнівської міської ради, працівники відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради, педагогічні працівники, члени ради НВК та батьки.
Також навчальний заклад відвідали гості – керівники інших інноваційних шкіл - учасниць обласної цільової програми «Інноваційні школи Черкащини» – директор Родниківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Т.Г.Шевченка Уманської районної ради Олександра Слупіцька, директор Катеринопільського ліцею Катеринопільської районної ради Анна Цьоменко. Перед зборами вони оглянули школу, навчальні кабінети, шкільні музеї, ознайомилися з інноваційною роботою НВК, формами і методами управлінської діяльності, здійснення освітнього процесу.
Учасники учнівської художньої самодіяльності презентували невеликий концерт для присутніх. Виступили кращі колективи та виконавці – переможці творчих конкурсів різних рівнів, чемпіонка світу з фітнесу учениця 11 класу Марина Гончаренко.
На зборах із громадським звітом про хід реалізації Моделі й Програми інноваційного розвитку Тальнівського НВК «Школа свідомого українця» на період до 2020 року виступив директор НВК Володимир Нерубайський. Його доповідь була змістовним аналізом проведеної роботи. Збори ухвалили вважати роботу дирекції і колективу НВК з реалізації Моделі й Програми інноваційного розвитку «Школа свідомого українця» задовільною.
Батьківському комітету школи, головам батьківських комітетів класів, батьківському активу рекомендовано всіляко сприяти дирекції НВК та педагогічному колективу в реалізації проекту експериментального інноваційного освітнього закладу. 
Після зборів учителями школи було проведено майстер-класи для батьків та гостей у кабінетах фізики, хімії, біології, робототехніки з використання інтерактивного обладнання та моделей, складених учнями.
Присутні були приємно вражені почутим і побаченим, істотними змінами в школі як інноваційному, експериментальному освітньому закладі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора