Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ФІЛЬМ «ЧОРНИЙ КОЗАК»

Дата: 17.12.2018 12:28
Кількість переглядів: 1117

15 грудня в Тальнівському міському центрі культури та дозвілля відбувся показ містичного художнього фільму «Чорний козак» за мотивами казки Сашка Лірника.
Стрічка зібрала понад 400 глядачів, серед яких керівництво міста та району, директор фільму Микола Кулик та режисер фільму Владислав Чабанюк.
«Цей унікальний фільм показує, що кіно можна знімати і без великого бюджету, що люди зацікавлені грати в подібному, навіть не маючи зарплатні. 
Важко уявити, але у фільмі знімалась лише одна професійна кіноакторка – Марина Юрчак» - наголосив в своєму виступі режисер Владислав Чабанюк.
Робота над фільмом тривала 10 років. Зйомки відбувалися в відомих краєзнавчих музеях та етнографічних комплексах, Національному дендрологічному парку «Софіївка», а також у селах Легедзине та Піківець. Окрім того, у фільмі знімалися письменники й видавці, діти, а саундтреками до фільму стала етномузика від гуртів «ДахаБраха», «Піккардійська Терція» та «Гуртоправці».
«Особливість цієї стрічки в тому, що всі кошти, отримані з перегляду, підуть на потреби та лікування тяжкопоранених військовослужбовців» - розповів директор фільму Микола Кулик. 
Варто зауважити, що завдяки фільму було зібрано близько 11 500 грн.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора