Держпродспоживслужба: найчастіше протиепідемічні заходи порушують в закладах громадського харчування
На виконання доручень Кабінету Міністрів України, Держпродспоживслужби з метою недопущення поширення коронавірусної інфекції COVID-19 Головне управління Держпродспоживслужби в Черкаській області продовжує здійснювати санітарно-епідеміологічний нагляд за дотриманням санітарних норм і правил, протиепідемічних заходів на підконтрольних об’єктах, - інформують в структурі.
Зокрема, упродовж минулого тижня фахівці Держпродспоживслужби області спільно з представниками Національної поліції, із залученням засобів масової інформації, проведено 519 моніторингових перевірок соціально-значущих об’єктів, порушення санітарних норм і правил, протиепідемічних заходів, визначених постановами Головного державного санітарного лікаря України, були виявлені на 178 з них (34,3 %).
Детальна інформація за посиланням: http://ck-oda.gov.ua/derzhprodspozhivsluzhba-najchastishe-protiepidemichni-zaxodi-porushuyut-v-zakladax-gromadskogo-xarchuvannya/.