Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тестування он-лайн на платформі «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа»

Дата: 24.06.2021 18:31
Кількість переглядів: 374

 

Обираєте професію? Зайдіть на нашу Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри (http://profi.dcz.gov.ua/) Державної служби зайнятості та протестуйся.

Хочете допомогти своїй дитині визначитися з майбутнім фахом?

Платформа Державної служби зайнятості з профорієнтації та розвитку кар’єри створена з метою надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі.

Усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у онлайн-форматі без відвідування центру зайнятості, якщо існує потреба в:

  • виборі (зміні) професії;

  • виборі майбутнього напряму професійного навчання;

  • оцінці власних здібностей;

  • саморозвитку.

Тестування може пройти кожна бажаюча особа, якій виповнилось 14 років. Для участі в тестуванні необхідно звернутись до фахівця з профорієнтації центру зайнятості, який розташований за вашим місцем проживання. Необхідно назвати своє прізвище, ім’я, дату народження, телефон та E-mail. Заповнивши заявку фахівець надасть вам код доступу до тестування. За посиланням http://test.myprofession.com.ua ви переходите до сайту та розпочинаєте тестування. Робота над питаннями тесту може зайняти 2-3 години, тому слід спланувати свій день так, щоб мати можливість не переривати роботу та закінчити тестування за один день.

За результатами проходження тестування буде сформована брошура, яку вам надішле фахівець. Консультацію за результатами може надати фахівець з профорієнтації центру зайнятості за попередньою домовленістю.

 

Визначайте своє професійне спрямування, усвідомлено обирайте майбутню професію, будьте успішними та конкурентоспроможними!

 

Додаткову інформацію можна отримати у Тальнівській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості за номерами (04731) 3-04-79.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора