Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

КУЗЬМІН Віталій Володимирович

Дата: 13.09.2023 11:03
Кількість переглядів: 58

КУЗЬМІНФото без опису

Віталій Володимирович

Дата, місце народження: 18 червня 1974 року, смт. Лисянка Черкаської області

Звання: старший солдат

Посада: механік-водій

Дата, місце загибелі: 4 липня 2022 року біля населеного пункту Богородичне Донецької області

Місце поховання: с. Легедзине

 

КУЗЬМІН Віталій Володимирович

народився 18 червня 1974 року в смт. Лисянка Черкаської області. Згодом із мамою переїхав у с. Лимани Миколаївської області, де проживав до 9-річного віку. Після смерті чоловіка і батька переїхали до Легедзиного, де юнак закінчив Легедзинську загальноосвітню школу I-III ступенів та продовжив навчання в Лисянському професійно-технічному училищі № 32, де здобув фах тракториста.

Мама вкладала в сина всю свою любов, ніжність і тепло. З раннього дитинства привчала до відповідальності, праці і порядку, привила почуття патріотизму та любові до рідної землі, поваги до людей. Віталій жив з усвідомленням відповідальності за долю своїх рідних і України.

У день 18-ти річчя був призваний на службу, служив у танкових військах - спочатку у Миколаєві, потім у смт. Черкаське Дніпропетровської області. По закінченню військової служби повернувся до Легедзиного, де працював спочатку трактористом, а згодом у городній бригаді ССП «Агрофірма Легедзине».

Був одружений. Має доньку Наталію, яка подарувала дідусеві онука Дениса. Проживав у Черкасах. Та доля склалася так, що Віталій повернувся у рідне Легедзине.

З 2017 по 2019 роки брав участь в АТО на Сході нашої країни.

Останніми роками працював будівельником в дорожньо-будівельній організації – ТОВ «ШБРУ-48», та в ТОВ «Промінь-АА» (с. Білашки).

З 8 березня 2022 року був зарахований у танкові війська Збройних Сил України. Загинув 4 липня 2022 року, біля населеного пункту Богородичне Донецької області.

У тузі залишилися: мама Любов Іллівна, молодший брат Олександр, донька Наталія, онук Денис.

Віталія Кузьміна поховали 9 липня 2022 року в с. Легедзине.

Указом Президента України від 13 вересня 2022 року Кузьмін В.В. нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора