Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

МАЙБОРОДА Сергій Васильович

Дата: 22.09.2023 12:32
Кількість переглядів: 161

Фото без опису

МАЙБОРОДА

Сергій Васильович

Дата, місце народження: 12 жовтня 1976 року, с. Мошурів Тальнівського району Черкаської області

Звання: молодший сержант

Посада: старший бойовий медик мінометної батареї

Дата, місце загибелі: 22 жовтня 2022 року поблизу населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області

Місце поховання: с. Мошурів

 

МАЙБОРОДА Сергій Васильович

народився 12 жовтня 1976 року в селі Мошурів у трудолюбивій і порядній сім'ї Василя Петровича і Олени Семенівни Майбородів.  Юні роки захисника пройшли в рідному Мошурові. Закінчивши середню сільську школу, він продовжив навчання у Золотоніському технікумі ветеринарної медицини. Під час навчання, був призваний на службу до лав Збройних Сил України. А після військової служби продовжив навчання в технікумі, де здобув професію ветлікаря. 

По закінченню технікуму був направлений в Шполянський район. Згодом повернувся в Мошурів, працював у місцевому господарстві.  З часом із сім'єю переїхав до Києва.

 «Чуйний, скромний, добродушний, щирий, щедрий, надійний і вірний у дружбі, з почуттям гумору і з посмішкою на обличчі», - так відзиваються про Сергія Васильовича його друзі, однокласники, сусіди, односельчани.

Як тільки Сергій Васильович отримав повістку до військкомату, твердо вирішив стати на захист своїх рідних, своїх земляків, рідної України. 11 липня 2022 року військовослужбовець, молодший сержант Майборода Сергій Васильович був призваний по мобілізації старшим бойовим медиком мінометної батареї.

Загинув Майборода Сергій Васильович 22 жовтня 2022 року, поблизу населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області.

У Сергія Васильовича залишилася мама Олена Семенівна, сестра Наталія Василівна, дружина Людмила Володимирівна, три доньки - Ангеліна, Світлана і Слава.

Поховали Героя у селі Мошурові.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора