Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

БЕЗПАЛИЙ Петро Володимирович

Дата: 22.09.2023 14:55
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

БЕЗПАЛИЙ

Петро Володимирович

Дата, місце народження: 2 липня 1983 року, с. Мошурів Тальнівського району Черкаської області

Звання: солдат

Посада: навідник 2 механізованого відділення 2 механізованого взводу 10 механізованої роти 4 механізованого батальйону

Дата, місце загибелі: 23 червня 2023 року в районі населеного пункту Званівка Донецької області

Місце поховання: с. Мошурів

 

БЕЗПАЛИЙ Петро Володимирович

народився 2 липня 1983 року у селі Мошурів, у багатодітній дружній родині. У 1998 році, закінчивши 9 класів Мошурівської загальноосвітньої школи, здобув професію тракториста у Буцькому професійно-технічному училищі № 31. Відразу після навчання пішов працювати за спеціальністю у місцеве господарство у рідному селі.

У 2002 році Петро Володимирович був призваний на строкову службу. По завершенні якої повернувся у рідне село. Працював у деревообробному цеху в селі Романівка.

1 квітня 2022 року чоловік став на захист Батьківщини. Він гідно виконував військовий обов’язок, був активним, відповідальним, наполегливим та рішучим.

У липні 2022 року Петро Володимирович прийняв для себе ще одне відповідальне рішення - одружився, бо бачив своє майбутнє у мирній Україні поруч із коханою дружиною, з якою мріяв про щасливу сім’ю, про діточок. Не судилося…

23 червня 2023 року Петро Володимирович Безпалий загинув від отриманих поранень в ході ведення бою з ворогом в районі населеного пункту Званівка Донецької області.

У Петра Володимировича залишилися мама Марія Іванівна, дружина Людмила Анатоліївна, брати Іван та Михайло, сестри Наталія, Олена та Інна.

Поховали воїна 5 липня 2023 року в селі Мошурів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора