Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

РИБАКОВ Олексій Костянтинович

Дата: 22.09.2023 15:17
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

РИБАКОВ

Олексій Костянтинович

Дата, місце народження: 24 лютого 1974 року, м. Шахти Ростовської області

Звання: солдат

Посада: стрілець 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти

Дата, місце загибелі: 12 липня 2023 року поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області

Місце поховання: с. Романівка

 

РИБАКОВ Олексій Костянтинович

народився 24 лютого 1974 року в м. Шахти Ростовської області. Виростав хлопець сиротою. В Уманському професійно-технічному училищі здобув професію плиточника. Із 1998 року проживав у селі Романівці. Тут зустрів свою долю – Наталію Юрпольську, із якою одружився 5 листопада 2000 року. У 2003 році у них народився спільний син Валентин, а ще трьох хлопців чоловік прийняв під своє крило.

Олексій був дуже щасливий, що у нього є родина. Він любив дружину, виховував дітей і завжди мав свою думку. Працював різноробочим у будівельній бригаді КСП «Романівка», на МТФ, на Мошурівському консервному заводі. Ніколи й нікому не відмовляв у допомозі – і сіно покосить, і дров нарубає. А ще мав золоті руки, які давали друге життя старим печам та грубам. А його вітання: «Здоровенькі були!», «Доброго здоров’ячка!», - завжди викликали теплу посмішку в односельців, тому що ці слова були сказані з добротою і непідкупною сердечністю до людей.

22 квітня 2023 року життя Олексія повністю змінилося – його було призвано на військову службу Звенигородським РТЦК та СП м. Звенигородка Черкаської області.

12 липня 2023 року стрілець 3 стрілецького відділення 2 стрілецького взводу 2 стрілецької роти Рибаков Олексій Костянтинович загинув під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району Донецької області.

У невимовній жалобі залишились дружина Наталія Дем‘янівна, сини Валентин, Рустам, Богдан та Іван.

Поховали бійця 18 липня 2023 року в с. Романівка.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора