Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Вже третя весна, коли наша країна обпалена війною…

Дата: 03.05.2024 11:26
Кількість переглядів: 66

 

Рідшають ряди наших Героїв, все більше пошматованих болем утрати сердець…Фото без опису

Сьогодні Тальнівська громада попрощалась ще з одним з найкращих  синів України, нашим земляком, Героєм, який мужньо і самовіддано захищав Україну від російського загарбника ЮРІЄМ ДМИТРОВИЧЕМ БАЛИНЦЕМ.

ЮРІЙ ДМИТРОВИЧ народився 3 жовтня 1973 року в місті Тальне в гарній українській родині Дмитра Артемовича та Катерини Афанасіївни. З 1980 по 1990 рік  навчався в Тальнівській школі №2, а потім здобув професію водія.

З 1990 по 2022 рік чоловік працював за професією на підприємствах Тальнівщини. З 2001 по 2018 рік був водієм-контролером в Тальнівському РЕМі.

У 2000 році Юрій одружився, і в шлюбі з дружиною Світланою в них народилися син Віктор та донька Лариса. На жаль, у 2018 році син Віктор трагічно загинув

У березні 2022 року Юрій Дмитрович був призваний на військову службу по мобілізації та став на захист України у складі військової частини А7322 оператором стрілецької роти старшим солдатом. Він приймав участь у бойових діях.

Відданий військовій присязі на вірність Українському народу, ЮРІЙ БАЛИНЕЦЬ мужньо виконував свій обов’язок у боротьбі за Батьківщину, її свободу і незалежність. Він боровся за мир на українській землі, за спокій у рідній домівці, за безпеку родини…

30 квітня 2024 року, перебуваючи на лікуванні в КНП «Бориспільська лікарня», серце нашого безстрашного Героя зупинилося.

50-річний Юрій Балинець пройшов свій шлях у цьому житті, будував плани та прагнув реалізувати задумане, був щирою, цілеспрямованою людиною. Був хорошим товаришем і бойовим побратимом, завжди готовим допомогти іншим.

Але війна змінила все … І хоч серце відмовляється прийняти втрату, жорстока реальність не відступає… А наш воїн вирушив в останню дорогу… 
 Поховали бійця на кладовищі його рідного міста Тальне.

 

Тальнівська міська рада та вся громада складає доземний уклін родині захисника - мамі Катерині Афанасіївні, його доньці, 11 -класниці Тальнівського НВК ЗОШ №1-гімназія - Ларисі БАЛИНЕЦЬ,  сестрі ТАМАРІ ДМИМТРІВНІ. 

Ми вдячні сім’ї, за вашого сина, батька, брата, що до останнього стояв за Україну, за всіх нас. Дякуємо тобі, воїне, за велику ціну, котру ти заплатив у цій жорстокій війні з російським агресором. 

Віднині ще одне імʼя Героя навічно вписане в історію країни. 

Слава Герою! Не забудемо… Не пробачимо. Спи спокійно, Солдате Добра світла пам’ять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди залишиться у наших серцях. Вічна пам’ять Захиснику України! Ніколи не забудемо… Герої не вмирають! Героям слава!

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора