Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Грантова програма

Дата: 20.06.2024 11:42
Кількість переглядів: 46

А ви знали, що можна отримати мікрогрант за програмою "Власна справа" у розмірі 75 тисячФото без опису гривень без виконання умови щодо створення нових робочих місць?

 

Про послугу:

Мікрогрант на власну справу – це безповоротна, безпроцентна державна допомога фізичним особам та суб'єктам господарювання на створення або розвиток власного бізнесу.

Розмір мікрогранту :

від 50 тис. грн та до 150 тис. грн – за умови створення мінімум 1 робочого місця та працевлаштування на нього працівника; 75 тис. грн - за умови реєстрації фізичною особою - підприємцем; до 250 тис. гривень – за умови створення не менше 2 нових робочих місць та працевлаштування на них працівників.

Ваші дії:

1. Сформуйте заяву та бізнес-план (затверджена форма з поясненнями щодо заповнення).

2. Подайте заяву та бізнес-план через портал ДІЯ.

3. Пройдіть співбесіду в регіональному центрі зайнятості (Черкаський обласний центр зайнятості).

4. Державний центр зайнятості прийме рішення про надання мікрогранту та повідомить результати в особистий кабінет на порталі ДІЯ.

5. Протягом 20 робочих днів з дня отримання повідомлення: - якщо Ви фізична особа – зареєструйтесь як ФОП або створіть юридичну особу - зверніться до АТ «Ощадбанк», укладіть договір мікрогранту та подайте документи на відкриття рахунку

6. Використайте кошти мікрогранту за цільовим призначенням та починайте або розвивайте господарську діяльність.

Інформація про послугу https://is.gd/eUYvr

Подати заяву на грант https://is.gd/Zezi5a 

 

Ви також можете звернутися за консультацією до фахівців служби зайнятості: Тальнівського управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості (093) 481-88-51 або особисто звернутися за адресою: м. Тальне, вул.. Майданецька, 13/1.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора