Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Благоустрій місцевого пляжу

Дата: 04.07.2024 10:13
Кількість переглядів: 54

Нещодавно мешканці Тального мали змогу спостерігати позитивні зміни га пляжі біля річки Гірський Тікич.

Завдяки зусиллям комунального підприємства, пляж отримав нове життя. Робітники виконали значний обсяг роботи, щоб покращити умови відпочинку біля річки. Вони провели комплексне прибирання території, очистили пляж від сміття, покосили прилеглу територію. Важливим етапом стало завезення нового піску, що значно покращило якість пляжу та зробило його більш привабливішим для відпочиваючих.

  • Ми розуміємо важливість чистоти та комфортних умов на місцевих пляжах, особливо в літній період, коли люди проводять час на свіжому повітрі біля річки. Це наша спільна мета – створити затишне та безпечне місце для відпочинку, – зазначає міський голова Василь СІДЬКО.

Оновлений пляж вже привернув увагу багатьох жителів, які висловлюють свою вдячність за проведені роботи. Батьки з дітьми, молодь та старші люди тепер зможуть насолоджуватися чистим піщаним берегом та прохолодними водами річки Гірський Тікич.

Комунальні служби Тальнівської міської ради і надалі покращуватимуть благоустрій громади, забезпечуючи комфортні умови для відпочинку, – сказав начальник КП «Тальне-Сервіс» Віталій Марченко.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора