Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання поліцейського офіцера громади

Дата: 05.07.2024 09:34
Кількість переглядів: 61

День Національної поліції України: вітання поліцейському офіцеру громади

4 липня 2024 року з нагоди Дня Національної поліції України, міський голова Василь СІДЬКО мав за честь привітати зФото без опису святом поліцейського офіцера громади – Олександра Вовка.

У вітальному слові очільник громади наголосив на тому, що саме від професійної роботи нашої поліції залежить спокій та впевненість жителів громади, адже саме ви найбільше взаємодієте з населенням, запобігаєте правопорушенням, проводите профілактичну роботу. Особливо важливо це у наш час, коли в нашій країні йде війна.

Подякував за чесність та якісність виконання професійних обов’язків, за відданість справі, витримку й готовність у будь-яку хвилину прийти на допомогу.

Побажав здоров’я, успіху, якомога швидшої перемоги і повернення до мирного життя. Висловив впевненість у тому, що надалі співпраця місцевої влади з поліцейським офіцером громади буде лише посилюватись.

P.S В Україні День Національної поліції відзначають 4 липня. У 2024 році це вже дев’ята річниця свята, однак святкують його саме 4 липня лише з 2018 року, згідно з Указом Президента від 4 квітня 2018 року №97.

День Національної поліції — це свято, що відзначає важливість та роль сучасних правоохоронних органів у житті країни.

Професія правоохоронця нелегка і дуже потрібна, адже поліцейські покликані захищати життя і здоров’я, права і свободи громадян, інтереси держави і суспільства від протиправних посягань, охороняти правопорядок і безпеку людей.

Висловлюємо щиру подяку всім працівникам правоохоронних органів за їхню важливу та відповідальну роботу. Ви, як захисники порядку, відіграєте надзвичайно важливу роль у житті нашої країни, забезпечуючи безпеку та спокій громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора