Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

МІНЯЙЛО ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ

Дата: 05.07.2024 14:20
Кількість переглядів: 92

МІНЯЙЛО

Юрій Миколайович

 

Дата, місце народження: 26 травня 1971 року, с. Червоне Тальнівського районуФото без опису Черкаської області

Звання: старший солдат

Посада: стрілець-помічник гранатометника 1 взводу 3 мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону

Дата смерті:  10 березня 2024 року

Місце поховання: с. Червоне

МІНЯЙЛО Юрій Миколайович народився 26 травня 1971 року в                           с. Червоне. Після закінчення Соколівоцької ЗОШ І-ІІ ступенів вступив до Ульянівського ПТУ, де здобув професію будівельника. Проходив службу в ЗСУ. Після звільнення в запас  працював за професією в місцевому господарстві та в м. Київ в будівельних організаціях.

Разом з дружиною Іриною Олександрівною народили та виховали синів Олександра та Миколу. Дочекались онуків:  Максима, Дениса, Валерію, Алевтину, Іванну.

Юрій Міняйло був призваний до лав ЗСУ  по мобілізації 18.04.2023 року. Служив старшим солдатом на посаді стрільця-помічника гранатометника 1 взводу 3-ї мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону. Виконував бойові завдання та пройшов чимало гарячих точок фронту.

В одному з боїв на Донеччині отримав тяжке поранення, після чого  був на лікуванні та отримав 2 дні  відпустки. Та вже 10 березня 2024 року  його життя обірвалось.

З рідних у  загиблого залишились: мама Валентина Євдокимівна, дружина, діти, онуки, сестра та брат, який також служить у ЗСУ.

Поховали Юрія Миколайовича Міняйла в с. Червоне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора