Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

РУДЕНКО ВАСИЛЬ ПЕТРОВИЧ

Дата: 05.07.2024 14:25
Кількість переглядів: 52

РУДЕНКО

Василь Петрович 

 

Дата, місце народження: 18 червня 1974 року, с. Поташ Тальнівського районуФото без опису Черкаської області

Звання: солдат

Посада: солдат резерву

Дата смерті:  13 квітня 2024 року

Місце поховання: с. Поташ

РУДЕНКО Василь Петрович народився 18 червня 1974 року в селі Поташ Тальнівського району Черкаської області. Мав двох старших сестер - Людмилу та Наталію. Батьки Василя  все життя трудилися  в колгоспі. Працьовиті й хазяйновиті, добрі серцем люди. Жили в мирі та злагоді. Дуже любили своїх дітей.

Зростав хлопець кмітливим, добрим та веселим. Після закінчення Потаської 8-річної школи здобув професію механізатора, навчаючись в Буцькому професійно - технічному училищі.

Строкову службу в армії проходив з 18 червня 1992 року по 20 квітня 1994 року. Під час служби Василь одружився зі своєю однокласницею Ларисою, з якою  народили двох прекрасних синів - Максима та Руслана.

В мирному житті працював рамником у Потаському лісництві в цеху механізації, а згодом – різноробочим на місцевих підприємствах.

У 2012 році, коли йому було 38 років, померла його кохана дружина, і він виховував  своїх дітей один.

16 квітня 2022 року Василь Петрович Руденко  був призваний третім відділом Звенигородського РТЦК та СП в Збройні Сили України по мобілізації.

06 березня 2023 року був переведений до військової частини А4787, де і проходив військову службу по мобілізації до 13 квітня 2024 року.

Впевнений у собі, виважений, добрий, щирий, справжній - завжди відповідально виконував усі доручені завдання, тому здобув повагу серед вояків.

13 квітня 2024 року, під час перебування Василя Петровича на військовій службі в Сумській області, його серце перестало битись.

Непоправна втрата для його синів - Максима та Руслана,  сестри Людмили, онуків, побратимів та всіх, хто знав захисника.

Поховали воїна в рідному селі Поташ.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора