Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

СКЛЯР ОЛЕКСАНДР ВІТАЛІЙОВИЧ

Дата: 05.07.2024 14:52
Кількість переглядів: 90

СКЛЯРФото без опису

 Олександр Віталійович

 

Дата, місце народження: 07 березня 1973 р., смт. Орілька Лозівського району Харківської області

Звання: солдат

Посада: стрілець стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти

Дата, місце загибелі:  21 травня 2024 року, в районі м. Вовчанськ Харківської області.

Місце поховання: м. Тальне

СКЛЯР Олександр Віталійович народився 7 березня 1973 року в селі Орілька Лозівського району Харківської області. У 1986 році він разом з матір’ю Надією Григорівною переїхав до міста Тальне.

Олександр навчався у Тальнівській школі-інтернаті, а після її закінчення відразу розпочав трудову діяльність будівельником на підприємствах Тальнівщини.

Хоча молодий чоловік не мав спеціальної будівельної освіти, та його здібності відразу помітили, він став справжнім майстром своєї справи. Олександр Віталійович відзначався працьовитістю, добросовісним ставленням до виконання професійних обовязків. Його шанували та поважали колеги.

Прислухалися до його порад, цінували професійну думку  і в колективі КП «Тальне-Сервіс» Тальнівської міської ради, де Олександр Скляр працював на посаді робітника з комплексного обслуговування та ремонту будинків.

З цього підприємства 21 грудня 2023 року, відповідно до Указу Президента України про загальну мобілізацію, Олександр був призваний до Збройних Сил України. Він служив на посаді стрільця у стрілецькому відділенні стрілецького взводу стрілецької роти військової частини.

Сміливий боєць, відданий присязі на вірність українському народу, Олександр Скляр мужньо та самовіддано виконував свій військовий обов’язок.

Солдат Скляр Олександр Віталійович загинув 21 травня 2024 року під час виконання бойового завдання по захисту цілісності та суверенітету Батьківщини, перебуваючи на позиції в районі населеного пункту Вовчанськ Чугуївського району Харківської області.

У глибокому смутку залишилися його рідні: мама Надія Григорівна, син Артем, дочки Анастасія та Юліана.

 Поховали захисника у м. Тальне.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора