Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

ГОРОШКО РОМАН МИКОЛАЙОВИЧ

Дата: 05.07.2024 15:01
Кількість переглядів: 45

ГОРОШКОФото без опису

Роман Миколайович

 

Дата, місце народження: 07 серпня 1976 року, м. Тальне Черкаської області

Звання: солдат

Посада: стрілець І піхотного відділення І піхотного взводу 3-ї піхотної роти

Дата і місце загибелі:  05 червня 2024 року, Луганська область

Місце поховання: м. Тальне

ГОРОШКО Роман Миколайович народився 07 серпня 1976 року в                   м. Тальне. Початкову освіту здобув у Тальнівській школі №3, був випускником Тальнівської школи №2.

Після строкової служби в ЗСУ працював на Тальнівському щебеневому заводі у дробильному цеху.

Роман був добрим, щедрим і товариським, вмів знайти спільну мову з будь-ким, незалежно від віку і статі. Він був чесним, порядним і не любив несправедливості. Мав амбітні плани, як у кожної людини: хотів довго, мирно і щасливо жити на рідній землі.

Захисник Збройних Сил України, стрілець І піхотного відділення І піхотного взводу 3-ї піхотної роти Роман Горошко на військову службу був призваний по мобілізації третім відділом Звенигородського РТЦК та СП 24 серпня 2023 року. Спочатку проходив службу у Чернігівській області. Потім – навчання у Польщі, після якого чоловік направлений на службу у гарячі точки на сході країни.

Під час війни у нашого Героя розкрився справжній бойовий дух. Він вирушав на виконання бойових завдань без страху, був впевнений у своїх силах та ніколи не нарікав на труднощі. Разом із побратимами готовий був воювати з ворогом до переможного кінця.

Остання телефонна розмова  захисника з рідними  була 03 червня 2024 року. Тоді Роман сказав, що вирушає на «гарячу позицію» і вийде на зв’язок за 10 днів. Але рідним зателефонували раніше, сповістивши, що Роман Миколайович Горошко загинув 05 червня 2024 року під час виконання бойового завдання, перебуваючи в Луганській області.

У Романа Миколайовича залишилися: мама  Тамара Арсентіївна, син Максим від першого шлюбу, дружина Валентина Володимирівна та діти Ніна і Максим, яких чоловік виховував та любив як рідних.

Поховали Героя в м. Тальне.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора