Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Виїзні прийоми громадян лікарями

Дата: 08.07.2024 10:36
Кількість переглядів: 47

У сучасних умовах медичне  обслуговування населення на селі стає важливою складовою забезпечення здоров’я кожного громадянина. Особливо актуально це для мешканців віддалених сіл, де доступ до медичних закладів обмежений. Тальнівська влада та керівництво лікарні активно працюють над покращенням ситуації шляхом організації виїзних прийомів лікарів.

Основною метою таких прийомів є забезпечення доступу до якісних медичних послуг для всіх мешканців громади, незалежно від місця проживання. Завдяки виїзним прийомам лікарі можуть:

  • надати консультації щодо лікування;

  • виявляти захворювання на ранніх стадіях;

  • оперативно реагувати на гострий стан пацієнта;

  • здійснюють відбирання біологічних зразків(аналізи);

  • виписують рецепти за програмою «Доступні ліки».  

Виїзні прийоми організовуються відповідно до затвердженого графіка, який заздалегідь повідомляється мешканцям нашої громади. Лікарі відвідують села за попередньо узгодженими датами, що дозволяє людям планувати свій час. Графік прийомів розміщується на Facebook сторінці Тальнівської міської територіальної громади та на дошках оголошень.

Завдяки таким заходам багато хто отримав можливість діагностувати хвороби та розпочати необхідне лікування. Особливо важливо це для літніх людей, які не можуть самостійно дістатися до медичних закладів.

Міський голова, депутати, керівництво лікарні ведуть роботу над забезпеченням сільских медичних пунктів та амбулаторій сучасним обладнанням та необхідними ліками. Це дозволить ще ефективніше надавати медичну допомогу та покращити здоров’я населення нашої громади. Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора