Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

У рамках постійної підтримки Збройних Сил України, Тальнівська міська рада передала одному з військових підрозділів необхідні матеріали та обладнання.

Дата: 08.07.2024 11:18
Кількість переглядів: 56

У рамках постійної підтримки Збройних Сил України, Тальнівська міська рада передала одному з військовихФото без опису підрозділів необхідні матеріали та обладнання.

Цього разу військовим передали:

Автошини Goodride SL 369225/60/16 –4 шт;

Лазерний далекомір Vortex Viper HD 3000 – 1 шт.

В умовах військової агресії важливо забезпечити наших захисників усім необхідним для ефективного виконання їхніх завдань. Тальнівська міська рада активно долучається до цієї справи, регулярно надаючи допомогу військовим підрозділам.

Автомобільна техніка є невід'ємною частиною військового забезпечення. Надійні автошини забезпечують безперебійну роботу транспортних засобів, що важливо для виконання оперативних завдань на передовій. Передані автошини допоможуть покращити мобільність та ефективність військової техніки.

Лазерний далекомір – це високоточний прилад, який дозволяє швидко і точно визначати відстані до об'єктів. Він є незамінним інструментом для військових, допомагаючи в проведенні розвідки та координації дій підрозділів. Передача цього приладу сприятиме підвищенню ефективності бойових операцій та безпеки військовослужбовців.

Міська рада наголошує на важливості підтримки Збройних Сил України не лише матеріально, але й морально. Всі мешканці громади можуть долучитися до цієї справи, підтримуючи військових та їхні родини.

Спільними зусиллями ми наближаємо перемогу та забезпечуємо безпеку нашої держави.

Обладнання було придбане за кошти платників податків нашої громади, відповідно до тендерних процедур, через систему «Проззоро».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора