Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

В умовах відключення електроенергії важливо раціонально використовувати ресурси, зокрема воду.

Дата: 09.07.2024 10:28
Кількість переглядів: 37

Електрика та вода тісно пов’язані між собою, адже водопостачання часто залежить від електричних насосів таФото без опису систем. У зв’язку з частими відключеннями світла працівники комунального підприємства "Водоканал" роблять усе можливе і навіть не можливе вдень і вночі, щоб ми жили в комфорті. Фізично комунальники не встигають качати воду за допомогою генераторів в башти, адже на додачу поливаються городи.

Передбачаючи можливі відключення, доцільно підготувати запаси води. Заповнити чисті ємності, такі як пляшки, відра, тощо, аби мати достатньо води для пиття, готування їжі та гігієнічних потреб. Слід використовувати економні насадки для кранів та душових – це дозволить скоротити витрати води. Регулярно перевіряти домашню систему водопостачання на предмет витоків та несправностей. Якщо є можливість, потрібно користуватися водою з природних водоймищ ( ставки, озера, річка) для технічних потреб, таких як поливання рослин, що допоможе зберегти запас питної води.

Раціональне використання води під час відключень світла є важливою складовою підтримки нормального функціонування КП «Водоканал». Завдяки простим, але ефективним заходам можна значно скоротити витрати води навіть у непростих умовах.

Давайте поважати право всіх споживачів на отримання питної води.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора