Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Підтримка волонтерів

Дата: 10.07.2024 14:23
Кількість переглядів: 90

Міський голова Василь СІДЬКО, депутатський корпус Тальнівської міської ради продовжують підтримувати волонтерські ініціативи, спрямовані на допомогу нашим захисникам. Сьогодні очільник громади передав волонтерам з села Поташ, які займаються плетінням маскувальних сіток, необхідний матеріал для роботи. Адже плетіння сіток  – це не лише внесок у безпеку наших військових, а й символ єдності та взаємодопомоги.

  • Ми всі розуміємо, наскільки важливо підтримувати наших захисників на передовій. Маскувальні сітки, які ви плетете, допомагають зберегти життя та виконувати бойові завдання. Ваш внесок безцінний, і ми будемо робити все можливе, щоб забезпечити вас необхідними матеріалами, – зазначив Василь СІДЬКО.

Волонтери висловили вдячність та запевнили, що продовжуватимуть свою роботу.

Передача матеріалу для плетіння маскувальних сіток – це лише частина широкої підтримки, яку надає Тальнівська міська територіальна громада волонтерам. Міська рада активно сприяє різним ініціативам на допомогу ЗСУ.

Ця подія стала черговим підтвердженням того, що єдність та підтримка один одного – ключ до нашої перемоги. Волонтери, завдяки своїй наполегливій праці, роблять величезний внесок у забезпечення безпеки наших військових, а місцева влада  робить усе можливе, щоб підтримати їх у цій важкій праці.

Матеріал було придбано за кошти благодійного рахунку Тальнівської міської територіальної громади.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора