Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Міський голова Василь СІДЬКО відвідав відкриття військово-патріотичного табору "Сокіл", який функціонує у нашій громаді

Дата: 16.07.2024 09:51
Кількість переглядів: 39

15 липня  очільник громади взяв участь у урочистому відкритті військово-патріотичногоФото без опису табору "Сокіл", що розташований на мальовничих схилах річки Гірський Тікич. Захід зібрав багато молоді, батьків та представників громади, які з нетерпінням очікували на початок табірного сезону. 

Табір "Сокіл" має на меті виховання у молодого покоління патріотизму, любові до своєї Батьківщини, а також фізичного та морального гарту. Програма табору включає різноманітні військово-спортивні змагання, майстер-класи з тактичної підготовки, заняття з основ медичної допомоги та інші заходи, спрямовані на розвиток лідерських якостей і командного духу.

Під час відкриття табору Василь СІДЬКО звернувся до присутніх з промовою, в якій наголосив на важливості таких ініціатив для виховання майбутніх захисників України. Він зазначив: "Військово-патріотичний табір 'Сокіл' - це не просто місце відпочинку. Це школа життя, де молодь навчається відповідальності, взаємопідтримці та любові до своєї країни. Я впевнений, що кожен учасник табору отримає безцінний досвід, який допоможе їм стати справжніми патріотами та громадянами України."

На заході був присутній настоятель храму протоієрей отець Андрій Гаргат, який освятив присутніх свяченою водою та прочитав молитву за мир в Україні.

Після урочистої частини, міський голова разом з організаторами табору та гостями ознайомилися з умовами проживання та програмою заходівпоспілкувалися з учасниками табору та їх інструкторами.

Відвідування табору "Сокіл" стало важливим кроком у підтримці молодіжних ініціатив та розвитку патріотичного виховання у нашому регіоні. Міський голова висловив подяку всім, хто долучився до організації табору, та побажав учасникам успіхів і незабутніх вражень.

  • Підтримка подібних ініціатив є частиною загальної стратегії розвитку молодіжної політики нашої громади. Планується подальша підтримка різноманітних патріотичних і освітніх проектів, спрямованих на виховання свідомого і відповідального покоління, розвитку суспільства та підтримки національної ідеї, – зазначає міський голова Василь СІДЬКО.

Організаторами табору є: Тальнівська спілка ветеранів АТО ООС, спілка ветеранів Афганістану та ГО «Гайдамаки». Тальнівська міська рада виділяє кошти, які спрямують на забезпечення належного харчування та інших необхідних для функціонування табору речей.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора