Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Через високі температури цього літа споживання води в нашій громаді значно зросло. Комунальне підприємство "Водоканал" повідомляє про суттєве підвищення попиту на воду, що створює додаткове навантаження на водопостачальну систему.

Дата: 16.07.2024 14:13
Кількість переглядів: 42

Фото без опису

Не дивлячись на додаткові заходи з підтримки водопостачання населенню, в зв’язку з аномальною спекою, КП "Водоканал" змушене вводити графіки, щоб забезпечити мешканців громади водопостачанням. Графіки триватимуть до зниження температурних показників.

Усі повинні розуміти, що ці заходи можуть створити певні незручності для мешканців громади, але вони необхідні для забезпечення стабільного водопостачання.

Графіки водопостачання будуть оприлюднюються на офіційній сторінці у Фейсбук КП "Водоканал" та розміщені у групах у соціальних мережах. Графік постійно корегується у зв’язку із змінами графіка відключень світла. Мешканцям рекомендується заздалегідь запасатися водою для побутових потреб та мінімізувати використання води під час пікових годин.

КП "Водоканал" також наголошує на важливості раціонального використання води: не залишати крани відкритими, використовувати економічні методи поливу рослин та уникати непотрібного витрачання води.

Такі заходи допоможуть забезпечити всіх мешканців міста необхідною кількістю води в умовах підвищеної температури. Міський голова Василь СІДЬКО, Тальнівська міська рада, КП «Водоканал» продовжуватиме стежити за ситуацією та вживати необхідних заходів для підтримання стабільного водопостачання.

Звертаємося до всіх бути розуміючими та дотримуватися нових правил використання води.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора