Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Підтримка ЗСУ

Дата: 23.07.2024 12:36
Кількість переглядів: 50

Завідувачка сільської бібліотеки у Кобриновому на Тальнівщині Лариса ПогорілаФото без опису організовує роботу, щодо допомоги нашим ЗСУ. 

Нещодавно нею був відкритий збір на автомобіль  для військового медика, жителя села Кобринове, який боронить нашу Україну та рятує життя наших захисників.  Волонтерка звернулася до міської ради про допомогу закрити збір, щоб якнайшвидше  придбати авто.

23 липня міський голова Василь СІДЬКО передав волонтерці невистачаючу суму коштів, зібраних працівниками міської ради для придбання пікапу.

Працівники  активно долучилися до збору коштів на підтримку Збройних сил України, розуміючи важливість забезпечення наших військових необхідним транспортом.

Лариса Погоріла, висловила щиру подяку всім працівникам міської ради, підприємцям та небайдужим мешканцям громади і не тільки за їхню підтримку та небайдужість. Вона зазначила, що цей внесок допоможе врятувати багато життів, адже швидкий та надійний транспорт для медиків на передовій є критично важливим.

Очільник громади підкреслив, що допомога нашим військовим є пріоритетом для міської влади та громади загалом. Він висловив впевненість, що такі ініціативи об'єднують  і демонструють справжній патріотизм та турботу про наших захисників.

Цей благодійний жест ще раз підкреслює згуртованість та силу нашої громади у підтримці Збройних сил України та забезпеченні необхідної допомоги для тих, хто стоїть на захисті нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора