Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Привітання

Привітання до Дня бібліотекаря

Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання до Дня Вашого професійного свята! Всеукраїнський день бібліотек, що традиційно відзначають в Україні у вересні, свідчить про глибоку повагу народу до культури, освіти, духовних надбань і, безперечно, про визнання тієї великої ролі, яку відіграє в державі така поважна інституція, як бібліотека.  Бібліотекарі - це порадники на шляху до вершини знань та мудрості, збирачі духовних скарбів. Сьогодні важко переоцінити роль цих культурно-просвітницьких осередків у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток вітчизняної освіти, збагачення духовного потенціалу суспільства. Дехто стверджує, що в наш бурхливий час новітніх інформаційних технологій книга втрачає свою роль та місію у суспільстві. Та я впевнений, що це не так, адже книги були і будуть ядром бібліотеки. Ставлення до книг є мірилом цивілізованості, інтелектуального і морального здоров’я нації. Задовольняючи наукові і культурні потреби громадян, бібліотеки забезпечують нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, одержання повного огляду інформації зі світового простору, сприяють піднесенню інтелектуального рівня народу. Щиро вітаю вас і висловлюю подяку за наполегливу працю та активну громадську позицію, високий рівень професіоналізму та ініціативність у нелегкій просвітницькій справі. Хай мир, добробут і злагода будуть у кожному домі, у кожній сім’ї.

09:51:53 09.11.2018

Привітання до Дня Конституції України

Щиро вітаю з нагоди одного з головних державних свят – Дня Конституції України! 28 червня 1996 року стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави. Саме у цей день, Верховна Рада України прийняла Основоположний Закон - Конституцію України. Цей документ закріпив прагнення українського народу жити у власній суверенній державі.

09:48:03 09.11.2018

Привітання до Дня бухгалтера

Шановні бухгалтери, від щирого серця вітаю Вас із професійним святом. Усі ми поважаємо та високо цінуємо Вашу працю, адже ваша сумлінність і вірність професійному обов'язку кожного бухгалтерського працівника є і завжди буде надійною запорукою ефективного господарювання, своєчасного наповнення державної скарбниці, важливою умовою подальшого поступального розвитку нашої країни.

09:44:04 09.11.2018

Привітання до Дня хрещення Київської Русі

Шановна громада! Прийміть щирі вітання з нагоди хрещення Київської Русі - України. Хрещення Київської Русі є Днем нашого вищого, духовного народження та Днем національної єдності. Охрестившись у водах Дніпровських наші праотці прийняли віру християнську всім серцем і всією душею, яка передається з покоління в покоління, з століття в століття, з епохи в епоху. Це свято має великий історичний зміст, адже стараннями святого рівноапостольного князя Володимира було прийнято християнську віру та культуру, зробивши духовний і громадянській вибір, що визначив вектор історичного розвитку нашого народу. Саме ця подія стала для нас відкриттям поняття державності, особистої відповідальності не тільки за себе, але й за інших, за суспільство. Історія православ’я – це історія нашої країни, яка є основою нашого майбутнього. Ми повинні пам’ятати славні сторінки минулого української держави, продовжувати її розвивати, зробити нашу країну демократично та економічно розвинутою. Як і понад тисячу років потому об’єднаємося заради нашого майбутнього, заради добрих справ. Нехай дзвони великого свята Хрещення озвуться у ваших серцях вірою, надією і любов’ю. Нехай сьогоднішнє свято зцілить і об’єднає наші душі, наповнить змістом наше життя, щоб воскресла духовно Україна і наш український народ!

09:37:21 09.11.2018

Привітання до Міжнародного дня лікаря

Прийміть найщиріші вітання з Міжнародним днем лікаря! Ваша праця - це велике служіння на благо людей. Кожен з вас самовіддано охороняє найбільші цінності, даровані людям – життя та здоров’я. Ваш високий професіоналізм, вірність своїй справі та милосердя дозволили багатьом людям повернутися до активної діяльності, набути впевненості у завтрашньому дні, знову відчути радість життя. Висловлюю величезну вдячність всім Вам за невтомну благородну працю, самопожертву, відданість своїй професії. Бажаю вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, успіхів, щастя та благополуччя! З повагою,  міський голова Олексій Юрченко.

09:33:46 09.11.2018

Привітання до Дня пам’яті і примирення та 73-ої річниці перемоги над нацизмом в Другій Світовій війні

 8 і 9 травня разом з Європою та світом, ми відзначаємо  День пам'яті та  примирення і вшановуємо мужність і відданість тих, хто 73 роки тому здобував перемогу антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні.

09:19:14 09.11.2018

Привітання до Дня міста Тальне

Шановні тальнівчани! Я щиро вітаю всіх нас з іменинами міста, адже саме це свято є днем єднання. В такі моменти ми відчуваємо в своїх серцях любов і гідність за свою малу батьківщину, сповнюємося почуттям єдиної родини. Це свято об’єднує усіх, кому дороге наше місто з його вулицями, будівлями, скверами, парками і храмами, його героїчним минулим і трудовим сьогоденням.  Усі досягнення, якими багате Тальне, складаються з щоденної клопіткої праці, знань і талантів його мешканців. Наше місто рухалося вперед передовсім завдяки людям, які в усі часи жили, творили, будували, ремонтували. Тому дякую кожному з вас, шановні тальнівчани, за всі добрі справи, наміри та починання, спрямовані на розвиток та благоустрій, покращення добробуту його жителів. Тепер на нашому поколінні ? відповідальність за долю Тального, і від кожного з нас залежить, наскільки успішним буде наше місто. Адже разом ми одна велика і єдина сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для кожного з нас. Від щирого серця вітаю всіх Вас зі святом! Від усієї душі зичу місту динамічного розвитку і процвітання. Усім мешканцям нашого славетного краю бажаю міцного здоров’я, любові, достатку, сімейного тепла, щасливої долі й Божого благословення. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій, збуваються всі заповітні мрії та сподівання. Хай наше місто завжди розвивається, а серед його жителів панують спільна злагода, взаємна повага та щира довіра.

09:11:40 09.11.2018

Привітання до Міжнародного Дня Захисту дітей

Дорогі діти! Шановні батьки! Щиро вітаємо вас із світлим та прекрасним святом – Міжнародним Днем захисту дітей! Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі, щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов'язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Потрібно дбати про дітей, робити їхнє дитинство щасливим, пригортати до серця рідних і надавати любов чужим, позбавленим родинного тепла, бо ж, кажуть, «чужих дітей не буває». Таким повинен стати «основний закон» людяності в сучасному світі. Тому і існує такий день - Міжнародний день захисту дитини.   З повагою, міський голова Олексій Юрченко та виконком міської ради

09:04:46 09.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора