Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості інформує

Безробітні малозабезпечені зможуть отримати фінансову допомогу для започаткування власного бізнесу

                     З 1 січня 2022 року безробітні малозабезпечені зможуть отримати фінансову допомогу для започаткування власного бізнесу. Допомога надаватиметься в рамках нової бюджетної програми сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей, розробленої Міністерством соціальної політики України (Постанова КМУ від 21.04.2021 № 397 «Деякі питання сприяння економічній самостійності малозабезпечених сімей»).

12:56:12 10.01.2022

Легальна трудова діяльність – це соціальна захищеність працюючого населення

Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості нагадує, що легальна трудова діяльність – це соціальна захищеність працюючого населення. В разі порушення прав працівника, трудовий договір є гарантією довести свої права у судовому порядку, а для роботодавця – право вимагати у працівника виконання роботи належним чином або дотримуватися правил внутрішнього трудового розпорядку та режиму роботи.

15:20:38 16.12.2021

Що таке ваучер на навчання і хто його може отримати?

          Однією із дієвих послуг служби зайнятості щодо сприяння підвищенню конкурентоспроможності громадян на ринку праці є видача ваучерів на навчання. Це реальний шанс, який надається громадянам певних категорій здобути нову професію чи підвищити кваліфікацію. Для роботодавців – це шанс мати необхідний кваліфікований персонал.

14:57:18 16.12.2021

Щоб залишатися затребуваними фахівцями, 110 безробітних з інвалідністю пройшли професійне навчання

Черкаський обласний центр зайнятості надає інформаційний матеріал на тему: "Щоб залишатися затребуваними фахівцями, 110 безробітних з інвалідністю пройшли професійне навчання".

19:30:46 02.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора