Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості інформує

Легалізація зайнятості та заробітної плати

  Чи існують переваги «офіційного» працевлаштування? Які ризики чекають на офіційно працевлаштованих осіб, чия заробітна плата нараховується виходячи з розміру мінімальної, а решту отримує «в конверті»? Чи потрібно сплачувати єдиний соціальний внесок і для чого?

16:56:32 29.11.2021

Співпраця Тальнівської районної філії із аграріями триватиме і надалі

           21 листопада - День працівників сільського господарства в Україні або День аграрія. Це свято роботящих і щедрих душею людей, хто розумом і руками, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

15:27:06 19.11.2021

Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості пропонує використання освітніх платформ

Для підвищення конкурентоспроможності шукачів роботи Тальнівщини, Тальнівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості пропонує використання освітніх платформ.

16:58:09 18.11.2021

Що потрібно знати, щоб створити фермерське господарство, сімейне фермерське господарство?

Що потрібно знати, щоб створити фермерське господарство, сімейне фермерське господарство? Які особливості технології вирощування різних культур? Яку обрати маркетингову стратегію для збуту сільськогосподарської продукції? Усі ці питання постають перед людиною, яка вирішила пов’язати своє життя з аграрним виробництвом. Адже сільське господарство є однією з головних галузей економіки нашої країни, яку в світі називають «житницею Європи».

16:55:15 18.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора