Тальнівська міська територіальна громада
Тальнівська міська територіальна громада

Тальнівське управління Звенигородської філії Черкаського обласного центру зайнятості інформує

З 01 липня 2021 року розпочинається інспектування роботодавців з питань виявлення незадекларованої праці

У рамках співпраці Черкаської обласної служби зайнятості з Головним управлінням Держпраці у Черкаській області інформуємо, що з 01 липня 2021 року розпочинається інспектування роботодавців з питань виявлення незадекларованої праці.

14:13:44 01.07.2021

Тестування он-лайн на платформі «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа»

  Обираєте професію? Зайдіть на нашу Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри (http://profi.dcz.gov.ua/) Державної служби зайнятості та протестуйся. Хочете допомогти своїй дитині визначитися з майбутнім фахом? Платформа Державної служби зайнятості з профорієнтації та розвитку кар’єри створена з метою надання послуг з профорієнтації у дистанційному режимі. Усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у онлайн-форматі без відвідування центру зайнятості, якщо існує потреба в:

18:31:53 24.06.2021

Легальна робота: плюси в оплаті праці

  В умовах карантину чимало громадян стали розмірковувати щодо можливих переваг офіційного працевлаштування. Адже, уклавши трудовий договір з роботодавцем, працівник має право на отримання лікарняного та допомоги по безробіттю, гарантовану оплату праці, а також - захист від раптового звільнення.

19:26:30 15.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора